معرفی کتابنرم افزار

آموزش نرم افزار آلتیوم (Altium Designer )

هرکسی که با الکترونیک و مدارات الکترونیکی کار می کنه بلاخره نیاز پیدا می کنه ایده ای که داره تبدیل به واقعیت کنه و چیزی بسازه که قابل استفاده باشه در این راه مجبوره PCB طراحی کنه و اون رو روی فیبر چاپ کنه نرم افزارهای زیادی برای طراحی PCB وجود داره به طور مثال: ISIS در نرم افزار پورتیوس یا ایگل …

ولی نرم افزاری که در ایران خیلی شناخته شده تر است و همچنیین حرفه ای تر و غنی از نظر کتابخانه های موجود برای قطعات نرم افزار Altium Designer است. که یادگیری اون از واجباته برای یک مهندس الکترونیک برای یادگیری این نرم افزار در این پست دو منبع معرفی می کنیم:

1. آموزش نرم افزار آلتیوم (Altium Designer ) در وبسایت مکتب خونه:

توضیحاتی که خود وبسایت در مورد این آموزش گذاشته: پروتل قوی ترین نرم افزار طراحی بورد های الکترونیکی ست ، به کمک این نرم افزار شما میتوانید از بوردهای بسیار ساده با چند المان تا پیچیده ترین بورد های فرکانس بالا با المانهای زیاد را طراحی کنید. امکان شبیه سازی 3 بعدی این نرم افزار امکان این را میدهد تا محصول نهایی را در کامپیوتر مشاهده و تصحیح کنید

لینک این آموزش در مکتب خونه : آموزش نرم افزار آلتیوم (Altium Designer )

2. دومین منبع کتاب آموزش نرم افزار آلتیوم (Altium Designer ):

که برای آشنایی با کتاب قسمتی از مقدمه کتاب رو اینجا قرار میدم.

(dxp پروتل ) altium designer 6.8 يک نرم افزار پرقدرت برای طراحی مدارچاپی ميباشد. از اين نرم افزار علاوه بر (pcb) طراحی مدار چاپی برای برای برنامه نويسی تراشه های FPGA استفاده ميشود . در این PDF به بررسی طريقه طراحی و ساخت مدار چاپی توسط اين نرم افزار پرداخته ميشود .

این آموزش از 4 قسمت زير تشکيل شده است:

 1- ساخت سند شماتيک

2- ساخت سند PCB وانتقال فايل شماتيک به ان 

3-نکات و ترفندها

4-روش های ساخت فيبر مدار چاپی

در دو بخش اول شما با طريقه طراحی وساخت مدار چاپی اشنا ميشويد ، در بخش سوم نکاتی شامل : طريقه ساخت قطعاتی که در کتابخانه پروتل وجود ندارد، طريقه کم کردن حجم سيم کشی بين قطعات واورده شده است ، و در بخش چهارم انواع روش های ساخت فيبر اورده شده است.

برای ياد گيری بهترمطالب ، همراه با کتاب به طراحی پروژه اورده شده بپردازيد و بعد از اينکه در کار طراحی خبره شديد به سراغ بخش های 3 و 4 برويد .همانگونه که گفته شد در اين کتاب ورژن 6.8 اموزش داده ميشود ، تمام ورژنهای پروتل (آلتیوم) مشابه هم ميباشند ،فقط در انها قدرت طراحی وکم يا زياد است ، شما ميتوانيد مطالبی را که مياموزيد روی هر ورژن اجرا کنید.

دانلود

علی عزتی

علی عزتی هستم. رشته ی مهندسی برق الکترونیک رو خوندم. علاقه ی من به یادگیری و به اشتراک گذاشتن چیز هایی که یاد گرفتم. باعث شد تا الکترولب ایجاد بشه. علاقه ی زیادی به الکترونیک دارم. و دوست دارم چیزهای جدید یادبگیرم و بسازم ... :))

1 دیدگاه

  1. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.